Strada Ceahlău 11, Târgu Mureș 0265 223 682, 0744 917 012 office@haemolab.ro

Address

Strada Ceahlău 11, Târgu Mureș

Phone Number

HAEMOLAB IMPEX SRL este o companie care asigură dotarea și funcționarea laboratoarelor de analiză medicală private și spitalicesti. Prin calitatea ridicată a reactivilor și aparaturii comercializate putem susține cu certitudine că rezultatele analizelor efectuate în aceste laboratoare sunt corecte și de cea mai bună calitate. Pentru bună și continuă funcționare a analizoarelor asigurăm service de specialitate la o gamă largă de analizoare clienților noștrii. Stăm la dispoziția clienților și a viitorilor colaboratori cu sfaturi utile, cu suport științific de cea mai înaltă calitate, suport tehnic și nu în ultimul rând cu o ofertă variată de produse pentru a putea satisface cerințele competitive ale pieței dintr-un buget adaptat posibilităților.

HAEMOLAB IMPEX Srl a fost înființată în anul 2001 ca filială a companiei DIAGON Ltd din Ungaria. Activitatea de bază a companiei este comercializarea de reactivi, material de control respectiv aparatura de laborator produse de către DIAGON Ltd. Activitatea noastră comercială acoperă și distribuția dispozitivelor medicale importate de la producători recunoscuți internațional. Pentru toate aceste dispozitive oferim service de specialitate, consumabile și piese de schimb. Calitatea reactivilor și a serviciilor oferite este asigurata prin implementarea standardelor ISO 9001 și 13485.

Departamentul de service este un punct forte a societății noastre. Echipa este formată din ingineri și tehnicieni cu pregătire permanentă de către firmele producătoare de aparatură medicală.
Echipa de service asigură:

  • - Punerea în funcțiune a analizoarelor
  • - Constatare, consultanță, instruire
  • - Întreținere, reparații și mentenanță pentru echipamentele distribuite
  • - Servicii conforme cerințelor legislației în vigoare referitoare la dispozitivele medicale
  • - Servicii flexibile care să satisfacă nevoile individuale a fiecărui laborator